Event

Event under mässdagen

En spännande inblick i arbetslivet

Frukost med Roschier

Det är ett stort steg att gå från universitet till att arbeta på en byrå, att veta vad som förväntas av en är inte alltid lätt. Vill du veta mer av vad du får göra på en affärsjuridisk byrå som nyexaminerad jurist?


Ta chansen och träffa Roschier under en frukost på årets Juristmässa där ni får möjligheten att få svar på alla era frågor och lära er mer om deras verksamhet. Under eventet lottas det även ut 6 gratis-lunchkuponger från Mocca deli café till en lyckligt lottad vinnare! 😍


Roschier bjuder på frukost och trevligt mingel efter föreläsningen!


Ett begränsat antal platser finns så vänta inte med din anmälan.

En kvart med Vinge

Vinges representanter på plats är redo att svara på alla dina frågor. Missa inte att anmäla dig till En kvart med Vinge under juristmässan!


Du behöver varken skicka in CV eller betyg – först till kvarn gäller.

Fika & caselösning med Lindahl

Spetsa din färdighet i praktisk affärsjuridik tillsammans med Clas Rosdahl, partner på Lindahl i Örebro och erfaren advokat med imponerande meriter. Clas tog juristexamen vid Uppsala universitet och har arbetat som bolagsjurist och har 20 års erfarenhet på advokatbyrå. I dagsläget ingår han i Lindahls kompetensgrupp för insolvens och rekonstruktion, och är därtill rådgivare vid företagsförvärv.

Nu bjuder Clas in till en spännande caselösning där ett urval av studenter får en unik inblick i affärsjuridiken genom att agera parter på respektive sidor. Det ges även möjlighet att diskutera caset med representanter från Lindahl. Under eventet lottas det även ut ett gratis escape room-besök för 2-6 personer från Fagerlinds Tid - Örebros häftigaste escape room!


Lindahl bjuder på fika efter caselösningen.


Missa inte chansen att lära dig mer om praktisk tillämpning från en av de vassaste advokaterna i branschen!

Lunch med

White & Case

Vill du veta mer om White & Case?


Du som juriststudent på Örebro Universitet är välkommen på panelsamtal med några av våra jurister samt vår HR-chef. Vi kommer att berätta mer om oss och våra karriärer och även ge dig tips inför din framtida karriär. Givetvis finns det även möjlighet att ställa frågor till oss. Under eventet lottas det även ut en kaffemaskin från NetOnNet till en lyckligt lottad vinnare!


White & Case bjuder på lunch och trevligt mingel efter panelsamtalet!