Under mässdagen

Händelser under mässdagen

Utforska dina karriärmöjligheter genom kontaktsamtal och fullspäckade event under mässdagen

Vad erbjuder vi?


Under mässdagen har du möjlighet att delta i olika event och andra aktiviteter som utställare håller, något du verkligen inte vill missa. Det är en unik chans att lära känna utställarna på ett personligare plan och få en djupare förståelse för vilka karriärmöjligheter som finns.


Traditionsenligt erbjuder vi kontaktsamtal samt fullspäckade frukost-, fika- och lunchevent med utställare. Det finns även drop-in event att besöka. Nedan kan du läsa mer om vad respektive event innebär.

Event under mässdagen


Som student har du säkert hört att det teoretiska skiljer sig stort från det praktiska. Varje år håller ett visst antal utställare spännande föreläsningar där du får lära dig mer om hur verkligheten ser ut för jurister - ett perfekt tillfälle att få en inblick i det praktiska.


Beroende på vilken tid föreläsningen hålls bjuds det även på smarrig frukost, fika eller lunch. Bara fördelar alltså.


Läs mer om vilka föreläsningar som erbjuds och anmäl dig nedan. 


shutterstock_74011489
shutterstock_67111405
shutterstock_143188261
shutterstock_283553048

Kontaktsamtal


Under kontaktsamtalen har du som student möjlighet att ta reda på mer om en specifik utställare, ställa frågor och utforska vilka karriärmöjligheter du har i en mer avslappnad miljö. Tanken är att både du och utställaren ska få knyta värdefulla kontakter för framtiden. Ett ypperligt tillfälle för dig som redan läst ett par terminer och funderar på vad du ska göra under praktiken, sommaren eller efter examen, eller för dig som vill ta reda på vad yrkeslivet har att erbjuda.


Ta reda på vilka utställare som erbjuder kontaktsamtal och ansök nedan.

Drop-in event


Varje år erbjuder vi våra besökare möjligheten att delta i ett drop-in event. Håll utkik på hemsidan samt våra sociala medier för att inte missa vad vi erbjuder i år. 


Eftersom det är ett drop-in event krävs ingen föranmälan - välkommen in!