Förkvällar

Förkvällar till Juristmässan 

Traditionsenligt ordnas förkvällar inför mässdagen. I år kommer även dessa anpassas efter rådande läge och ske digitalt. Här nedan kan du läsa om de två olika kvällarna. Glöm inte att anmäla er till evenemanget och hålla koll på Facebook för att få alla uppdateringar. 


Här kan du anmäla dig till respektive förkväll! 

Glöm inte att bocka i att du kommer på evenemanget på Facebook. 

Förkväll 1 - Torsdagen den 28:e Januari

Advokat Ulrika Rogland

Advokat Ulrika Rogland arbetar huvudsakligen som målsägandebiträde och med vårdnadstvister. Ulrika tar även uppdrag som särskild företrädare och företrädare i LVU-mål och migrationsärenden. Hon har tidigare arbetat som domare samt kammaråklagare och har stor erfarenhet av brott mot barn, relationsvåld, sexualbrott och hedersvåld. Som åklagare drev hon flera uppmärksammade mål, bland annat Alexandramålet och mordet på Lugna Gatan.


Ulrika känner ett stort engagemang för barn och för brottsoffers säkerhet. Hon har därtill särskild erfarenhet och kunskap kring säkerhet i vårdnadsmål. Hon är även aktiv i debatten för att påverka lagstiftning och öka kunskapen kring brott mot barn, sexualbrott och våld i nära relationer.


Vi hoppas att ni är lika taggade som vi på att höra Ulrika prata mer om sin karriär och engagemang för de högaktuella frågor hon arbetar med. Är du intresserad rekommenderar vi dig att anmäla dig redan idag då det är ett begränsat antal platser! Länk till anmälan hittar du i facebookevenemanget. 

Förkväll 2 - Onsdagen den 10:e Februari

Vi välkomnar er till den andra av två förkvällar! Förkvällen kommer gästas av Advokat Clas Rosdahl. Clas är en erfaren advokat och kommer under kvällen hålla i en caseövningar - ett affärsjuridiskt case - där deltagarna kommer få agera parter på respektive sidor.


Clas tog juristexamen vid Uppsala universitet. Han har bl.a. arbetat som bolagsjurist inom Kinnevik Group och har 20 års erfarenhet på advokatbyrå. Sedan 2015 är han partner på affärsjuridiska Advokatfirman Lindahl i Örebro och ingår i kompetensgruppen för insolvens och rekonstruktion. Därtill är han rådgivare vid företagsförvärv.


Missa inte denna unika chans att få sätta dina juridiska kunskaper på prov och lära dig mer om den praktiska tillämpningen. Vi önskar er varmt välkomna till en spännande casekväll! Med vänliga hälsningar Isak Tholén och Hampus Karlsson Förkvällsansvariga juristmässan 2021


Vid frågor kontakta oss via: forkvallansvarig@juristmassan.nu