Uppladdningskvällar

Uppladdningskvällar


Nytt för årets mässa är att vi kommer ha uppladdningskvällar. Inte mindre än tre kvällar, måndag, tisdag och onsdag, samma vecka som mässan hålls kommer Vinge, Linklaters och Cederqvist hålla digitala webbinarium. 

Läs mer om varje kväll här nedanför, och glöm inte att anmäla er i god tid!

Måndagen 15:e februari. Kl. 18.00

Vad har du för framtidsplaner? Domare, åklagare, brottmålsadvokat eller affärsjurist? Efter juristprogrammet finns många möjligheter och det gäller att samla information om alternativen. Ladda upp inför Juristmässan och ställ Vinges panel mot väggen den 15 februari kl. 18:00.

I anmälan har du möjlighet att skicka med en fråga till panelen som består av fd Örebrostudenten Anna Högsten (nyanställd biträdande jurist och tidigare uppsatspraktikant), Lina Andre (senior biträdande jurist och advokat) och Anders Strid (delägare och advokat).

Tisdagen 16:e februari. Kl. 16.00

Är du nyfiken på hur det är att arbeta internationellt med affärsjuridik och vilka möjligheter det finns att arbeta utomlands? Varmt välkommen att lyssna in på vårt webbinarium på tisdag 16 februari kl. 16:00 där vi berättar mer om oss och besvarar alla dina frågor!


Du får träffa Ninorta Yohanna, som parallellt med sina studier på juristprogrammet i Örebro jobbar som Legal Researcher hos oss, och Andreas Lundqvist som jobbar som Associate i vår skattegrupp.


Även Annika och Eleonore från HR är med och berättar om rekryteringsprocessen och vad vi kan erbjuda dig som student, både under och efter studietiden.

Onsdagen 17:e februari. Kl. 17.00

Möt Cederquists Talent and People Partner Sofie Bachmann som tillsammans med vår Managing Partner Tone Myhre-Jensen och biträdande juristerna Fanny Fernlöf och Niclas Johansson berättar om vilka vi på Cederquist är, varför du ska bli en del av oss och hur vi arbetar med att vara Sveriges mest moderna advokatbyrå.


Varmt välkomna önskar medarbetarna på Cederquist!